dinsdag 30 december 2008

Bijbelse antwoorden op brandende vragen over genezing door God!

In gebouw “de Regenboog” Stationsweg 17 in Bodegraven is er donderdagavond 8 januari om 20.00 uur de eerste genezingsbijeenkomst. De heren Oudhoff van Jubilee komen naar Bodegraven om onderwijs te geven vanuit de Bijbel over Gods wil wat betreft genezing. Iedereen kan deze avond terecht met elke praktische vraag over wat de Bijbel zegt over genezing van ziekten.
Ongeveer tweewekelijks op donderdagavond worden de bijeenkomsten tot de zomervakantie voortgezet. Genezing, maar ook redding en voorziening zijn onderwerpen uit het Woord van God die op deze avonden onderwezen zullen worden. Er wordt ingegaan op vragen vanuit de zaal, want vragen zijn voor iemand hét leermoment om te groeien.
Het systeem van ‘Vraag en antwoord’ is niet nieuw in christelijk Nederland, maar het lijkt op sommige plaatsen wel behoorlijk naar de achtergrond te zijn gedrukt. Waar zijn de interactieve bijeenkomsten waar iemand met zijn vragen van vandaag terecht kan?
In iedere bijeenkomst van Jubilee wordt ruimschoots de gelegenheid gegeven om vragen te stellen over het onderwijs dat gepredikt is. Daarnaast is er persoonlijk gebed met de zieken.

Het onderwijs van de Oudhoffs is duidelijk en praktisch: “Wij willen u leren hoe u kunt ontvangen wat God voor u heeft, want God is een goede God. Hij gaf Zijn Zoon Jezus Christus om u eeuwig leven te geven: Leven en dat in overvloed. Dat leven houdt meer in dan toegang tot de hemel. Het is het leven uit God voor u nu beschikbaar: Zekerheid van uw redding, levende relatie met God, gezondheid in uw lichaam, zelfrespect, leiding ontvangen van de Heilige Geest, financiële voorspoed, goede relaties en een vruchtbaar leven”.
De avonden worden opgenomen en kunnen worden beluisterd via de website van Jubilee: www.jubilee.nl
Het doel van de avonden is om te leren wat Gods wil is wat betreft uw situatie; en hoe u daarop kunt reageren. Kom, hoor en ontvang wat God voor u heeft. Zijn hart gaat naar u uit! Vanaf donderdag 8 januari heeft u een plaats waar u antwoorden krijgt op al uw vragen! U bent hartelijk welkom in gebouw ”De Regenboog” Stationsweg 17, 2411CK Bodegraven.
De bijeenkomsten worden gehouden op donderdag 8 en 22 januari, 5 en 19 februari, 5 maart, 2, 9 en 23 april, 7 en 21 mei, 4 en 18 juni. De avonden beginnen om 20.00 uur en duren tot 22.00 uur. De zaal is open om 19.45 uur.


___________________________________________________________________
Voor meer informatie of een interview kunt u contact opnemen met
De heer H. Oudhoff
Tel. 0162 470377

www.jubilee.nl












Afbeelding kaart













genezingsdiensten-bodegraven-1genezingsdiensten-bodegraven-2



0 reacties: