woensdag 24 december 2008

Kerstfeest Culemborg 25 December 2008 - 12:30uur

title_Kerst2008


Voor jou…

In Nederland – en eigenlijk wereldwijd — wordt op 25 en 26 december op een of andere manier Kerst gevierd.
Voor sommigen betekent het een paar dagen vrij van het werk of een wintersportvakantie in Oostenrijk. Voor anderen is het een tijd om gezellig samen te eten met vrienden en familie.

Draait het om het versieren van huizen met kerstverlichting, het kopen van kerstbomen of jaarlijks een traditionele kerstdienst bezoeken?
Wat betekent ‘Kerst’ eigenlijk?

Hoewel de dingen die hierboven genoemd zijn zeker leuk en gezellig kunnen zijn, waar het met Kerst werkelijk om gaat en de reden waarom we het elk jaar vieren, is dat God de Schepper van hemel en aarde bestaat en Hij wil jou herinneren aan het feit dat Hij van jou houdt! Hij is ontzettend dol op jou, ondanks wat je doet! Hij heeft dit bewezen toen Hij zijn enige Zoon, Jezus, gestuurd heeft… voor jou.

Deze boodschap is inderdaad een reden om feest te vieren! Op Eerste Kerstdag, donderdag 25 december a.s., nodigt Gemeente De Schuilplaats jou en je familie uit om Kerst met ons te vieren! Onze dienst begint om 12.30 uur met iets lekkers bij de koffie en thee. We gaan dit feest vieren met eigentijdse muziek met onze fantastische band en daarna is er een geweldig programma voor zowel volwassenen als kinderen!

Kom zoals je bent…geniet ervan…en hoor waarom Jezus voor jou is gekomen!

"De Open Hof"
Beethovenlaan 2
Culemborg

www.deschuilplaats.org

0 reacties: