vrijdag 11 januari 2008

BIJBELS DAGBOEK FROM FAITH TO FAITH NU OOK IN HET NEDERLANDS

UIt geloof tot geloof, een dagelijkse gids naar overwinning, door Kenneth en Gloria Copeland

Het bekende Bijbels dagboek From Faith to Faith van Kenneth en Gloria Copeland is nu ook in het Nederlands verkrijgbaar. Uit geloof tot geloof is de Nederlandse titel en is uitgegeven door Woord des Levens.

Uit geloof tot geloof is een handzaam Bijbels dagboek. Het is een praktische gids naar overwinning en gaat over het echte leven. De Copelands weten vanuit eigen ervaring dat de strijd van geloof niet ineens wordt gewonnen. Dit gebeurt beetje bij beetje op elk praktisch gebied van het dagelijks leven, zoals vermoeidheid, ziekte, irritatie, kinderen, financien en verslavingen. Kenneth en Gloria Copeland laten de lezer zien, hoe je door het toepassen van het Gods Woord grote veranderingen kunt aanbrengen en hierdoor overwinning kunt hebben op elk gebied van je leven.
Ook bevat het boek een Bijbelleesrooster waarmee in één jaar de hele Bijbel doorgelezen kan worden en een handige index waarmee op onderwerp gezocht kan worden. Het dagboek is inmiddels vertaald in verschillende talen, waaronder Duits, Frans en Italiaans. Wereldwijd zijn er meer dan 100.000 exemplaren verkocht.
Uit geloof tot geloof is verkrijgbaar in de christelijke boekhandels
in Nederland en België.

Woord des Levens
Natriumweg 6
3812 PV Amersfoort
The Netherlands

Tel +31 (0)33 2582345
Fax +31 (0)33 2582344
Email

www.woorddeslevens.nl

0 reacties: