zondag 22 maart 2009

21-03-2009 Firenight Nieuwegein incl MP3: Het Woord is de Maatgevende Factor

firenight

Zaterdag 21-03-2009 bezochten wij de Firenight te Nieuwegein van het Platform Nieuwe Genade,

Vanaf september 2008 houdt dit interkerkelijk platform firenights in Nieuwegein; met deze avonden willen ze een plaats maken, waar samen God aanbeden wordt; Hem liefhebben, van Hem horen en uitzien naar wat Hij wil doen op deze avonden.

Deze keer was er Aanbidding met de band van de Levend Woord Gemeente Gorinchem, onder leiding van Hein Wijnja.

Er werd een boodschap gegeven door Pastor Hein Hüpscher ven de Evangelische Gemeente de Schuilplaats te Culemborg, welke wij hier ook als MP3 mogen aanbieden.
Een inspirerende boodschap, zoals wij niet vaak gehoord hebben in Nederland, met als thema: Het Woord is de Maatgevende Factor.

Heel duidelijk werd uitgelegd, aan de hand van diverse Bijbelteksten, wat de plaats is, van het Woord, Profetie en hoe word je bekwaam in het toetsen van o.a. Profetien, leringen en dergelijke.

Kortom, een zeer geslaagde avond, met een zeer toepasselijk Woord voor deze tijd, waarin allerlei leringen en uitingen rondgaan, hoe te blijven op het juiste spoor.

Platform Nieuwe Genade houdt elke maand 2 firenights in Nieuwegein, (meestal) op de zaterdagavond ; om 20.00 uur in het gebouw van "de Bazuin" Nedereindseweg 4, Nieuwegein. (Kaart)

Hier kan u de boodschap van Pastor Hüpscher van deze firenight als mp3 downloaden: DOWNLOAD NU (rechterknop doel opslaan als)

Op deze avonden is iedereen welkom, en toegang is vrij, er is de mogelijkheid tot een vrijwillige bijdrage dmv een collecte.

Meer informatie vindt u op de website http://www.volle-evangelie.nl/counter/refer.php?id=884

0 reacties: