donderdag 8 mei 2008

Afrika wordt gered!

Poster-Ogbomosho-01

Weet u van de opwekking(en) in Afrika, die al jaren aan de gang is
Elke maand houdt de organisatie Christ for all Nations evangelisatie bijeenkomsten in  Afrika, en daarbuiten. Miljoenen mensen zijn hier reeds tot bekering gekomen in de afgelopen decennia.
Wij ontvingen bericht dat Evangelist Reinhard Bonnke en zijn mede-evangelisten, in Yola Nigeria een nog grotere zegenstroom ervaren hebben, dan zij toch altijd al ervaren!
Meer dan 1,4 miljoen mensen in 5 dagen tijd, hebben gehoor gegeven aan de oproep tot bekering, hebben het boekje ontvangen : "Nu dat u gered bent" en hebben de 'beslissings-kaart' ingevuld en ingeleverd.
Voorbeelden van wonderen die Jezus verichtte in deze 5 dagen lezen we op de website http://www.volle-evangelie.nl/counter/refer.php?id=464: Een man die 40 jaar blind was, ontving het zicht, duizenden mensen wilden getuigen, dat zij genezing hadden ontvangen, een vrouw die 3 jaar volledig kreupel was, rende over het podium, en juichte vol vreugde, uit de gehele regio kwamen mensen, en duizenden sliepen op het campagne veld, om niets van de bijeenkomsten te missen! Kreupelen gingen lopen, blinden gingen zien, inclusief een jongen, die vanaf zijn geboorte niet had kunnen zien. Een jongen van 14 jaar , die volledig blind geboren was, zag plotseling perfect

Lees het verslag van Evangelist  Bonnke hier: Engels, Duits

0 reacties: