donderdag 13 maart 2008

DAVID MAASBACH WEKELIJKS OP SBS 6

De eerste TELEVISIEKERK VAN NEDERLANDSE BODEM op DE landelijke comerciële televisie.


David Maasbach, de man met de boodschap, op sbs6 DEN HAAG - De Stichting Johan Maasbach Wereldzending (JMWZ) heeft vandaag een deal gesloten met SBS Broadcasting en zend vanaf zondag 23 maart 2008 (eerste paasdag) iedere zondagmorgen het televisieprogramma ‘David Maasbach: de man met de boodschap’ uit op SBS 6, van 09:00 tot 10:00 uur. De kerkdiensten in dit programma worden geleid door David Maasbach en opgenomen in het Capitol Evangelie Centrum te Den Haag. Het is voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis dat een Nederlandse kerk vaste zendtijd heeft verkregen op een commerciële omroep.
DE TELEVISIEKERK VAN NEDERLAND
Er zijn mensen die al heel lang niet meer in de kerk komen, omdat ze niet meer kunnen of misschien in het verleden teleurgesteld zijn. Sommigen zijn nooit naar de kerk geweest. David Maasbach nodigt iedereen uit om opbouwende kerkdiensten met de boodschap van Gods liefde thuis te beleven. De diensten zijn van Nederlandse bodem, bestemd voor de hele familie.
Men kan de televisie zondagmorgen op SBS 6 afstemmen en ind rukwekkende diensten verwachten, vol bemoediging, kracht, interviews, inspiratie, muziek en zang. David Maasbach benadrukt echter wel dat christenen de onderlinge bijeenkomsten niet moeten verzuimen.
STATEMENT DAVID MAASBACH
“We zijn God dankbaar voor elke mogelijkheid die we aan kunnen grijpen om de boodschap van hoop, redding, bevrijding, heling en verlossing door Jezus Christus te kunnen brengen aan alle mensen. De doelstelling van de JMWZ is altijd: ‘Om het grootste aantal mensen te bereiken met het evangelie van de Here Jezus Christus, in de kortst mogelijke tijd, met de beste middelen die ons ter beschikking staan’. God houdt van alle mensen. Hij is liefde en geen nood is voor Hem te groot. Het is prachtig dat wij deze boodschap in de Nederlandse taal in Nederland kunnen uitdragen via de landelijke tv-zender SBS 6.
Al voor meer dan 15 jaar doen wij dit op lokale – en later digitale – omroepen, maar nu is de van God gegeven tijd aangebroken om een stap verder te gaan. Het is slechts één van de vele takken van ons zendingswerk. In ieder geval kunnen alle mensen van Nederland op een laagdrempelige en plezierige manier via de televisie kennis maken met Gods liefde, genade en grootheid. We zijn dankbaar voor alle vrijwillige giften van partners, donateurs en symphatisanten, want uitzenden op landelijk niveau is een kostbare zaak.”
OVER DE STICHTING JOHAN MAASBACH WERELDZENDING
De JMWZ is in 1952 opgericht door evangelist Johan Maasbach (1918-1997), de vader van David Maasbach. Sinds die tijd
verspreidt de stichting het evangelie in vele werelddelen. De JMWZ ondersteunt ook sociale of medische projecten in hulpbehoevende landen. Anno 2008 heeft de JMWZ lopende projecten, waaronder ook bijbelscholen, in meer dan 30 landen.
Verder maken 11 kerken in Nederland deel uit van de JMWZ, waaronder de moederkerk in Den Haag, maar ook kerken in steden als Utrecht, Amsterdam en Schiedam.

www.maasbach.com

0 reacties: