donderdag 7 februari 2008

Stichting Hoop voor Oekraïne organiseert humanitair transport

 

Stichting Hoop voor Oekraïne, een initiatief van Amersfoorts Christelijk Centrum (ACC) maakt een verschil in de levens van mensen. In de eerste week van april 2008 organiseert de stichting daarom een humanitair transport. Sinds 1999 gaat er vanuit deze stichting twee keer per jaar een humanitair transport richting Oekraïne. Bedrijven kunnen voor dit transport zowel een materiele als financiele bijdrage leveren.

Stichting Hoop voor Oekraïne concentreert zich op de stad Lviv, in het westen van Oekraïne (1 miljoen inwoners). De stichting onderscheidt zich door uitsluitend nieuwe goederen naar Oekraïne te brengen, zoals restpartijen, oude collecties of partijen met een klein gebrek of schoonheidsfoutje. Bedrijven die voor dit transport een belangrijke bijdrage leveren zijn onder andere Karwei Amersfoort, PeVanHa uit Nijkerk, Approvato Fashion uit Leusden en Akzo Nobel uit Breda.

Als bedrijven partijen hebben, die in de Oekraïne goed gebruikt kunnen worden, dan kan contact opgenomen worden met de Stichting Hoop voor Oekraine: tel.nr. 033 2582345. Ook voor meer informatie kan dit nummer gebeld worden of via de site van ACC: www.acc.tv

0 reacties: