maandag 19 november 2007

ACC.TV in november over financiële vrijheid

ACC.TV in november over financiële vrijheid

Heerschappij in het leven begint met heerschappij over geld. Dit is te bereiken door de ladder van financiële vrijheid te beklimmen. Hierover gaat een reeks van preken van Amersfoorts Christelijk Centrum (ACC) iedere zondag in november 2007 tijdens het programma ACC.TV op Omroep Amersfoort.

ACC staat voor de boodschap dat God wil dat het goed met iedereen gaat, op elk gebied van uw leven. De Bijbel staat vol krachtige principes en levensveranderende wijsheden op het gebied van emoties, huwelijk, gezin, gezondheid, financiën en carriére. God wil dat we voorspoedig zijn, maar hiervoor is het nodig los te komen van de wereldse zekerheid. Gods zekerheid is dat we financieel vrij worden. De ladder van financiële vrijheid bestaat uit tien stappen: van bedelaar tot zaaier. Deze stappen om zelf financiële grip te krijgen, komen uitgebreid tijdens de vier uitzendingen aan de orde.

De kerkdiensten van ACC zijn op zondag te zien om 09.00 en 16.00 uur in het televisieprogramma ACC.TV bij Omroep Amersfoort, NRCV Geloven en online op www.acc.tv.

0 reacties: