vrijdag 21 september 2007

Hij leeft vrouwendag 6 oktober 2007

Kamer met uitzicht, HIJ LEEFT VROUWENDAG 2007
“KAMER MET UITZICHT”
THEMA HIJ LEEFT VROUWENDAG 2007

Stichting Hij Leeft Zending houdt op zaterdag 6 oktober haar jaarlijkse Vrouwendag. Deze wordt gehouden in gebouw De Startbaan, Hitteschild 4 te IJsselstein. De dag duurt van 10.00 uur tot 15.00 uur. Om half tien is er gratis koffie met iets lekkers!

Joke Tan en Sharon Tims zullen een inleiding houden, terwijl Claire van Duyvenbode, de aanbidding zal leiden en een aantal solo liederen zal zingen.

JOKE TAN, schrijfster en spreekster, heeft onlangs een nieuw en verrassend boek op de markt gebracht met de titel In de Lift. “In de Lift” is dan ook haar uitgangspunt voor de “Kamer met Uitzicht”. Joke gebruikt in het boek de metafoor van een huis met drie woonlagen. De spiegel die ze deze dag de vrouwen voor wil houden is een persoonlijke reflectie van het Woord van God dat haar diep heeft geraakt.
SHARON TIMS (25), die recentelijk op de Rietveld Academie in Amsterdam haar kunstopleiding fotografie en film heeft afgerond, zal eveneens de focus richten op de “Kamer met Uitzicht”. Al eerder was zij in India, Suriname, Indonesië en Maleisië voor zending en het maken van filmopnamen.
CLAIRE VAN DUYVENBODE, zangeres en worshipleader van Nehemia Ministries, heeft onlangs haar 2e CD uitgebracht “Not Alone”.
Claire is een levendige, vrolijke en getalenteerde jonge vrouw met het verlangen God te dienen. Ze wil mensen bereiken door middel van haar songteksten en muziek. Samen met haar 9-koppige band zal zij de zang en aanbidding leiden en een aantal prachtige solo liederen zingen.

Esther Tims, die de leiding heeft deze dag, verwacht door de inbreng van deze speciale gasten dat het thema “Kamer met Uitzicht” bijzondere inhoud zal krijgen. “Het uitzicht vanuit de kamer van ons bestaan, bepaalt de kwaliteit van ons geloof en de reden van ons bestaan”, aldus Esther.

Tijdens deze dag zal ook speciale aandacht worden gegeven aan alleenstaanden. Alle vrouwen, jong en oud zijn van harte welkom. De toegang is gratis (collecte voor de zending).

Tijdens de middagpauze is er gelegenheid om de zelf meegebrachte lunch te gebruiken of tegen geringe kosten een broodje en/of een kop soep te kopen.
Ook zijn er verschillende stands waar onder andere de boeken van Joke Tan, de CD’s van Claire van Duyvenbode en speciale studies voor vrouwen te koop zijn.

Voor meer informatie: http://www.hijleeft.nl/

0 reacties: